New Step by Step Map For معرفی کتاب های پرفروش

این واقعیت را می‌دانم که از آن نوع آدمهایی نیستم که بتوانم پروفسورهای عصبانی و بی حوصله را خوش اخلاق کنم و به آنها آرامش بدهم. در این خیال بودم که آهسته خودم را به طبقه بالا برسانم و به اتاقم بروم که صدای باز شدن در را شنیدم سنگینی قدم های پروفسور راه پله را تکان داد و بزرگ خانواده ما خودش را از اتاق ناهار خوری یکراست به اتاق مطالعه رساند در راه، عصایش را که با خود می‌برد به گوشه ای انداخت و کلاه سفیدش را روی میز گذاشت.

سجاد ۵ بهمن ۱۳۹۸

هلنا: ( با عصبانیت برمی گردد. ) چرا نمی گذارید حرفم را تمام کنم؟

تست شخصیت از روی نوع لباس. بعدش به لباس هات بیشتر اهمیت می دی.

در کتاب «فراسوی نیک و بد» می‌توانید جملات تاثیرگذاری بخوانید از قبیل این که: « آدمی هرگز از کسی که از خود خُردتر می‌شمارد نفرت ندارد، بلکه هنگامی با کسی نفرت می‌ورزد که او را با خود برابر یا از خود برتر شمارد.»

طرفه آن‌که تعداد زیادی از نویسندگان صاحب‌نام این ژانر بیش از آن که نویسنده باشند، دانشمندند!

در این بین لازم است به آرتور سی کلارک هم اشاره کنیم که برای اولین بار در تاریخ ادبیات تخیلی از ماهواره‌های مخابراتی گفت.

اثر فوق در دو قسمت آموزه استعلایی عناصر و روش شناسی استعلایی نوشته شده است. بخش اول آن به حسیات استعلایی و قسمت دومش به منطق استعلایی می‌پردازد که خود شامل دو کتاب به نام‌های تحلیل مفاهیم و تحلیل اصول است. قسمت دوم آن نیز به دیالکتیک استعلایی اشاره می‌کند که شامل دو کتاب درباره مفاهیم عقل محض و استدلال‌های قیاسی آن است. این کتاب به دلیل اهمیت بالای خود توسط مترجمان مختلفی به فارسی برگردانده شد و در حال حاضر ترجمه‌های ادیب سلطانی، بهروز نظری و محمد مهدی اردبیلی از آن در بازار وجود دارد.

برای صرفه جویی در وقت شما فقط به معرفی و خلاصه‌ای از این کتاب‌ها می‌پردازیم تا اطلاعات جامعی به شما ارائه دهیم و بتوانید بهترین کتاب را برای خواندن انتخاب کنید.

کتاب اساطیر یونان تا امروز بارها تجدید چاپ شده است. اگر با اسطوره‌های یونان آشنایی ندارید این بهترین کتاب برای باز کردن باب آشنایی با آن‌هاست.

البته این ۱۰ کتاب فلسفه و جامعه‌شناسی سطوح مختلفی دارند. می‌توانید در هر سطحی که هستید کتابی مناسب برای خود در این لیست پیدا کنید.

اگر مری شلی را مادر ادبیات علمی-تخیلی بدانیم، باید ژول ورن را هم به‌عنوان پدر این ژانر بشناسیم! در اواسط قرن نوزده ژانر نوپای علمی-تخیلی که البته در آن دوران هنوز حتی اسمی هم نداشت، با آثار ژول ورن به اوج خود می‌رسد. ژول ورن «سفر به مرکز زمین» (با نام «سفر به اعماق زمین» هم ترجمه شده) را در روزگاری نوشت که بحث‌های علمی درباره هسته‌ی زمین داغ بود و دانشمندان با یقین فرضیه‌ی توخالی بودن زمین را رد کردند. این کتاب هم درباره دانشمندی است که این‌بار با برادرزاده‌ی نوجوان خود (شاید به همین علت است که این کتاب را مناسب رده سنی نوجوان خوانده‌اند) به ماجراجویی می‌پردازد.

خانه ها در این دوره ضد آتش سوزی هستند بنابراین هرجا کتابی کشف میشود آن کتاب در همان محل توسط آتش نشانان به آتش کشیده می شود….

خلاصه داستان : مردم کل جهان به شدت از نظر حکومتی در http://ketab-gardoon.ir خفقان قرار دارند و زیر نظر گرفته می شوند، به طوری که حتی خواندن یا داشتن یک کتاب جنایتی نابخوشدنی تلقی شده و محکومین به بدترین نوع ممکن مجازات می شوند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *